Opinii despre Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu (Spital)
Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu
Strada Gheorghe Lazăr 7, Timișoara, România
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu, Spital în
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu
Luni
[Deschis 24h de ore]
Marți
[Deschis 24h de ore]
Miercuri
[Deschis 24h de ore]
Joi
[Deschis 24h de ore]
Vineri
[Deschis 24h de ore]
Sâmbătă
[Deschis 24h de ore]
Duminică
[Deschis 24h de ore]
Opinii despre Spitalul Militar de Urgență Dr. Victor Popescu
S. P.
Un spital exemplu,de omenie dr.dragoi de la urologie un medic exceptional.multumesc domnului doctor si intregii echipe,care au avut grija de mama mea in vremurile grele in care traim.va doresc sanatate!!!
E. N.
Exact acum o săptămână am fost operată pentru a treia oară în Spitalul Militar. Doresc să MULȚUMESC DIN TOATĂ INIMA D-lui doctor Răzvan Drăgoi, întregii echipe din sala de operații, terapie intensivă și de la secția Urologie, pentru înaltul profesionalism și omenia cu care m-au tratat, FELICITĂRI ! În opinia mea sunteți CEI MAI BUNI, încă de pe vremea când eram studentă !!! Rămâneți așa mereu ,în CINSTE,ONOARE, SOLIDARITATE CU CEI SUFERINZI....Dumnezeu să vă ajute în TOATE...💗 Elena Natalcenco
L. C.
Bună ziua,
Mă adresez dumneavoastră cu rugămintea de a mă ajuta în probema medicală pe care o are o rudă a mea, diagnosticată cu hernie de disc, motiv pentru care trebuie să consulte un specialist neurolog; am ales să ne adresăm medicilor din cadrul unitații dumneavoastră.
Medicul ei de familie i-a eliberat un buletin de trimitere, la care adăugăm interpretarea examinării RMN. Problema ar fi că pacienta are dureri acute, din cauza cărora nu se poate deplasa, și, din această cauză, dacă se poate, vă rugăm să ne ajutați cu o ambulanță de la domiciliu la spital.
Așteptăm programarea la medic!
Sănătate și numai bine!
a. n.
Un spital cu un personal asa cum rar întâlnești in Romania ! Bunul simt si respectul fata de pacient sunt nelipsite ! Felicitări doamnei doctor Radu Gabriela pentru modul în care își tratează pacienții! Un medic deosebit !
D. G.
In urma consultatiei avute la domnul doctor Gheorghe Cristian, s-a stabilit internarea peste 2 saptamani pentru operatia ce urma sa aiba loc - hernie inghinala.
Are loc internarea ,in aceasi zi sotul meu este chemat de anestezist pt explicarea procedurii ce urma sa aibe loc a doua zi...dar domnul doctor nimic...nici macar consult.
Dimineata ii spune sotului meu incercam sa va operam azi...dar la fel nicio discutie despre procedura.In doua zile cat a stat practic internat nu a fost consultat, nu a fost macar intrebat despre starea afectiunii.
Se face ora 14 si nu se intampla nimic.stau cu sotul meu in tensiune de dimineata.Ne-am simtit umiliti..adica nimeni sa nu vina sa-ti spuna ceva.La ora 14 a venit o d-na asitenta care ne-a anuntat ca sigur nu il mai opereaza nimeni...
La ora 15 a aparut si domnul doctor si ne-a spus dupa 2 zile de internare ca urmeaza sa il consulte.
A mai durat inca o ora si am solicitat externarea - consultul tot nu avusese loc.
Toate opiniile il recomanda pe domnul doctor Gheorghe Cristian ca pe un chirurg de exceptie si nu ma indoiesc ca asa si e dar deficientele la nivelul comunicarii cu pacientii si organizarea defectuoasa a programului ma fac sa recomand evitarea sa.
O sa spuneti ca e doar un caz izolat dar nu e asa.In cele 2 zile cat a fost sotul meu internat a avut 2 colegi de salon ce s-au prezentat la ora 8 pentru proceduri minore - unghie incarnata respectiv consult+scos de fire dupa o operatie complexa - si ambele cazuri au fost rezolvate dupa ora 15 !
Dupa acest incident sotul meu a avut o intalnire cu Dir.General al spitalului d-ul Sorin Homeag.Sotul meu a hotarat in final sa se opereze tot in acest spital dar cu alt
medic d-ul Margineanu.Le multumim d-ului Sorin Homeag ,d-ului Margineanu si personalului spitalului pentru atentia acordata.
I. S.
Ofiterul de servici din data de 07.02.2020 are probleme cu capul, vorbeste ca la usa cortului cu vizitatorii pacientilor
T. B.
Medici si asistente foarte cumsecade la Urgente, plus ca nu e atata lume ca la Judetean sau Clinici.
G. L.
Personal medical extraordinar, foarte buni profesionisti, dedicati meseriei si pacientilor. Multumiri Dr. Gheorghe Cristian si echipei!
A. R.
30 Ianuarie 2019
Am 40 de ani si ceva experienta prin spitalele si clinicile private din Romania. A fost prima oara in acesti ani cand am plecat cu gandul nu la ce diagnostic am, ce tratament trebuie sa urmez, nu nu… Am plecat cu gandul la oamenii pe care i-am intalnit.
- Acea doamna care m-a intrebat cum ma poate ajuta si cine este doctorul pe care il astept. Doamna m-a ajutat si cu un scaun cu rotile.
- Doamna doctor de la radiologie, care desi avea afis clar pe usa ca este intervalul in care se investigheaza cu bariu, nu m-a alungat ci doar mi-a explicat ca daca mi-e greu sa ma deplasez la etajul corect, trebuie sa am rabdare, procesul de investigatii cu bariu dureaza.
- Acel domn doctor care desi era insotit de colegi si era atent si la pacienti s-a oferit sa ma asiste cu scaunul, impingandu-ma pana la lift si chiar venind pana la etajul unde era necesar sa ajung, prietenei mele ii era greu sa impinga scaunul in zona in care eram.
- Profesionalismul doamnei de la radiologie acolo unde ar fi trebuit de fapt de ajung, care nu s-a grabit sa imi faca filmul, ci s-a asigurat intai de asezarea corecta a membrului in cauza.
- Doctorul Miu, care mi-a explicat super profesionist radiografia pe care am primit-o, in plus oferindu-mi toate sfaturile necesare. Fara graba. Multumesc frumos!
- Asistentul/brancardierul (daca era doctor, imi cer scuze) care s-a oprit pe hol sa-mi atraga atentia ca nu tin piciorul corect, un domn simpatic care a avut grija sa-mi ridice si mai mult moralul cu o gluma potrivita. El avusese o operatie la picior in aprox.aceeasi zona in care aveam eu problema.
- Doctori si pacienti care ma salutau pe holul spitalului.
- Doamna doctor care a coborat cu scaunul cu rotile pe scari, ajutand-o pe prietena mea doar ca sa-mi fie mie mai usor sa ma deplasez acolo unde aveam nevoie. Da, a carat scaunul cu rotile pe scari, in brate.
- Am vazut oameni in varsta care nu erau tristi, nu erau speriati ca sunt intr-un spital. Am vazut oameni in varsta, linistiti ca sunt pe maini bune.
- De necrezut, dar am intalniti pacienti care au sarit in ajutorul meu. Pacienti care, probabil, multumiti si ei de tratamentul primit, isi ofereau la randul lor … bunatatea.
- Da, random people, care ma ajutau cu deschiderea usilor, coborarea rampei, asistenta la ridicarea si asezarea in scaunul cu rotile.
- Mi-am scos portofelul din buzunar doar pentru cardul de sanatate, insa m-am gandit si am zis-o cu voce tare ca daca as fi fost miliardar, as fi renovat complet spitalul. Oamenii care lucreaza acolo ar merita sa aiba cele mai bune conditii de lucru din lume. Atat ei cat si, bineinteles, pacientii lor.
Va multumesc pentru aceasta frumoasa experienta!
A. H.
Operativ!
R. D.
Am vazut astazi, 27 martie la TV, un reportaj cu medicii de la Spitalul Militar Timisoara prezentat de d-na. dr. comandant. O actiune (in toamna 2017) intr-o locatie f. greu accesibila intr-un catun din Banat. Emotionant prin exprimarea plina de bunatate a d-nei respective, cu imagini mai mult decat sugestive, care ma determina sa rog ca ac. activitate reusita sa fie citata pe ramura pentru a fi repetata si de colegii lor militari din zona Bihorului, cu sate si catune cel putin la fel de izolate! Nu am fost la Timisoara si nu cunosc pe nimeni din cadrele medicale de la ac. spital, dar vreau sa-i felicit din toata inima! Damian Rasvan din Bucuresti - geolog.
E. B.
Medici extraordinari, felicitări medicului chirurg Andrei Marginean. Recomand cu încredere.
R. m.
Un spital extraordinar.asistenți,medici rezidenți cat și doctorii.multumesc din suflet domnului doctor Tatu Fabian pentru operația de ligamente incrucisate.sa le dea Dumnezeu sănătate la toată echipa dansului.recomand acest spital.
I. P.
Cladire monumentala cu destinația de spital,isi gaseste cu greu menirea desi se fac eforturi finsncisre mari.Personalul medical bine pregatit, dedicat si serviabil (cu foarte mici excepții).Sugerez conducerii o mai mare preociupare pentru condițiile de viețiuire ale pacienților.
A. H.
Spitalul este foarte bine dotat. Greu de accesat daca nu esti din sistem.
Constructia este partial renovata si inauntru inca sunt zone care arata ca si in anii 90.
S au investit foarte multi bani in el si are aparate foarte performante.
A. i. t.
Recent renovat
D. L.
E nevoie de-o renovare. E prea sumbru.
o. g.
Conditii foarte bune,personal excelent!
C. M.
Bun
A. M.
(Tradus) Metoda de anestezie, descoperită de medicul american G. Jackson în 1841, dar aplicată abia în 1846 în Statele Unite, a fost utilizată pentru prima dată la Timișoara în februarie 1847, fiind supusă unei intervenții chirurgicale de către medicii șefi Dr. Giess și Dr. Musil, în Spitalul militar, pe soldatul Nicolae Muntian ",
dovedit de Thomas Breier.
1987 S. Ghisoiu caută în Arhivele Naționale din Timișoara pentru colecția revistei „Temesvarer Vochenblatt” din 1842-1847. Ani și găsește informații noi în ziarul din 13 februarie 1847, intitulat „Locale”. El afirmă că data exactă a anesteziei eterice a fost 5 februarie 1847, care a fost efectuată la Timișoara la 112 zile după premiera mondială a VTG Morton, în Statele Unite, la 16 octombrie 1847.
Operația a fost efectuată de medicii militari Mathias Musil și Johann Siehs
(Original)
Metoda narkoze, koju je otkrio američki lekar G. Džekson 1841., ali je primenjena tek 1846. u SAD-u, prvi put se koristi u Temišvaru u februaru 1847, na hirurškom zahvatu, od strane glavnih lekara dr Giess i dr Musil , u Vojnoj bolnici, na vojniku Nikolu Muntiana “ ,
dokazao je Thomas Breier.
1987. S. Ghisoiu pretražuje u Nacionalnom arhivu u Temišvaru zbirku časopisa „Temesvarer Vochenblatt“ iz 1842-1847. Godine i pronalazi nove informacije u novinama od 13. februara 1847. pod naslovom „Locales“. On navodi da je tačan datum anestezije etrom bio 5. februara 1847. godine, što je izvršeno u Temišvaru 112 dana nakon svetske premijere VTG Mortona, u Sjedinjenim Državama, 16. oktobra 1847.
Operaciju su izveli vojni lekari Mathias Musil i Johann Siehs
R. R.
(Tradus) Acum au renovat o parte din ea. De asemenea, acceptă civili.
(Original)
Now they've renovated a part of it. Also accepts civilians.
L. P.
(Tradus) fotografia cu ușa din lemn este greșită, ștergeți-o, este ușa metalică de lângă farmacia vlad
(Original)
the photo with the wooden door is wrong , delete it, it is the metal door near vlad pharmacy
A. C.
(Tradus) Sunt necesare multe renovări.
(Original)
Lots of renovations required.
R. K.
(Tradus) Spital local de urgență, are nevoie de renovare.
(Original)
Local emergency hospital, needs renovation.
C. D.
P. T.
D. M.
D. T.
D. V.
M. B.
S. P.
A. M.
D. S.
S. L. C.
O. D.
M. A.
f. e.
B. F.
A. O.
A. S.