Opinii despre Prefectura Suceava (Serviciu de Paza)
Prefectura Suceava
Strada Ștefan cel Mare 36, Suceava 720026, România
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Prefectura Suceava, Serviciu de Paza în
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Chiar dacă un site este puțin apreciat, nu înseamnă că oferă un serviciu prost sau că fac lucrurile greșit, trebuie să țineți cont de faptul că, în mod normal, oamenii postează comentarii numai atunci când sunt nemulțumiți de un serviciu
Hartă
Orar de Prefectura Suceava
Luni
[08h – 16h:30h]
Marți
[08h – 16h:30h]
Miercuri
[08h – 16h:30h]
Joi
[08h – 16h:30h]
Vineri
[08h – 14h]
Sâmbătă
[Închis]
Duminică
[Închis]
Opinii despre Prefectura Suceava
O. N.
Incompetenta si lipsa de respect fata de contribuabili. Se raspunde la telefon in scarba, si refuza sa dea ori ce fel de informatii sustinand ca nu sunt birou de informatii. Sa nu mai spun ca se vorbeste la per tu. Rusine !!!
S. F.
🏢 una din clădirile demne de văzut in orașul Suceava
N. U.
Palatul Administrativ este o clădire construită între anii 1903 - 1904 . După instaurarea regimului comunist în România aici a fost sediul Consiliul Popular . Clădirea Palatului Administrativ din Suceava a intrat in lucrari de reparații capitale in anul 2006 .
N. C.
Palatul Administrativ din Suceava a fost construit între anii 1903-1904 în perioada conducerii administraţiei oraşului de către primarul Franz Des Loges. Clădirea urma să adăpostească administraţia orăşenească a Sucevei. Până atunci, Primăria funcţiona în clădirea actuală a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”.[2] Proiectul clădirii a fost realizat de arhitectul vienez Peter Paul Brang (1852-1925).
După finalizarea construcţiei noului edificiu, Primăria oraşului Suceava s-a mutat în decembrie 1904 în Palatul Administrativ. În această clădire au fost găzduite poliţia oraşului, casa de economii şi muzeul de istorie, iar în perioada interbelică şi Societatea „Ciprian Porumbescu”. Edificiul administrativ al oraşului a fost folosit şi de pompieri, care au amenajat în turnul central o cameră de observare a incendiilor.
Clădirea avea iniţial o forma literei „L”, având în curte un grajd, remiza de pompieri şi remiza de trăsuri.
A. M. A.
3 luni ca sa schimb proprietarul unei masini,inmatriculata deja in SV! Reforma administrativa,intr-adevar!
i. d.
Datorita indiferentei autoritatilor statului roman am hotarat sa ma alatur azi la ora 16, consilierului local intrat in greva de 3 zile care este ignorat atat de Prefectura Suceava cat si de autoritatile locale
c. i.
Clădire impunătoare și atât. Restul lasă de dorit.
C. M. A.
Nu Răspunde la telefon nimeni
U. D.
t. 5. c. r.
R. G.
R. J.
C. T.
c. c.
S. S.
C. C.