Opinii despre KARNE.RO în Timișoara (Măcelărie)
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre KARNE.RO, Măcelărie în Timișoara
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de KARNE.RO
Luni
[09h – 17h]
Marți
[09h – 17h]
Miercuri
[09h – 17h]
Joi
[09h – 17h]
Vineri
[09h – 17h]
Sâmbătă
[Închis]
Duminică
[Închis]
Opinii despre KARNE.RO
L. H.
O primă impresie foarte bună. Am cumpărat T-bone porterhouse (maturat 35 zile) și cârnați tradiționali afumați, ambele produse foarte ok.
T-bone-ul l-am gătit imediat (variantă tigaie plus cuptor, medium-well) și pot zice că este net superior celor găsite ocazional în supermarketuri (cu câteva zile înainte am gătit unul de la Lidl, decent și el, dar totuși altă clasă față de acesta).
Cârnații sunt și ei foarte buni, și mă consider pretențios la capitolul ăsta.
Interacțiunea cu cei de acolo - mai mult decât ok.
Una peste alta, un business local de care Timișoara avea nevoie și care sper să prindă rădăcini sănătoase. Recomand cu căldură.
G. G.
De la această locație puteți achiziționa doar online , carne maturată pe perete de sare de Himalaya, procedură unică în Timișoara și multe alte specialități.
Oferta este destul de mare : antricot de vită maturat în uscat, baton afumat de porc, burger de vită, burger night box, steak night box, gulaș de mânzat, jambon de porc, șnițel din escalop de pui, ruladă de pui, șnițel din escalop de porc și renumitul chateaubriand , maturat în uscat, acel mușchi de vită la grătar, preparat în urmă cu aproape 200 de ani pentru vicontele Chateaubriand ( ambasadorul lui Napoleon Bonaparte) de către bucătarul de renume în acele timpuri- Montmirail .
Maturarea este un proces de păstrare al cărnii pe un termen mai lung într-un mediu cu temperatură și umiditate controlate care totodată amplifică aroma cărnii și îi dă o textură mult mai fragedă în comparație cu carnea proaspătă, consumată imediat după tranșare.