Opinii despre Pensiunea Cheile Tișiței în Lepșa (Cinema)
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Pensiunea Cheile Tișiței, Cinema în Lepșa
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Pensiunea Cheile Tișiței
Luni
08h – 16h:30h
Marți
08h – 16h:30h
Miercuri
08h – 16h:30h
Joi
08h – 16h:30h
Vineri
08h – 16h:30h
Sâmbătă
08h – 16h:30h
Duminică
08h – 16h:30h
Opinii despre Pensiunea Cheile Tișiței
Foarte frumos, nu prea știe multă lume de acest loc. Traseul nu este unul greu, are in jur de 14 km până la tunel și retur, poate fi practicat tot timpul anului, dar cu încălțăminte adecvată. Unele porțiuni pot fi periculoase așa că fiți cu băgare de seamă acolo. Practic, traseul se suprapune peste un fost drum forestier construit de nemți în al doilea război mondial pentru transportul materialului lemnos. Veți vedea poduri și arcade din fostul drum cât și tunelul ce are o lungime de peste 200 m și face legătura între Tișița Mare și Tișița Mică. Peisajele ce trec prin fața ochilor sunt de vis!
Superb !
Later Edit: am revenit 2 ani mai târziu 🙂
Am parcurs în întregime traseul prin chei (7,5 Km).
Tunelul de câteva sute de metri din capăt trebuie parcurs, neapărat. O frontală ajută 🙂
Pont: dacă traversați un mic curs de apă, pășind din piatră în piatră, NU călcați pe vreo piatră udă. Este foarte alunecoasă ! 🙂
Traseu de 7 km până la Tunelul Mare, marcat din 500 în 500 m. Porțiuni de drum surpate de viitură, care pot fi ocolite prin apă. Cu echipament adecvat și apă în rucsac, se poate face tot traseul fără probleme.
Un traseu ușor de parcurs indiferent de vârstă și indiferent de anotimp. Necesită doar puțină atenție și dorința de cunoaștere. Se poate admira natura și modul în care râul Tișița își ,,croiește,, drumul printre munți și dă naștere unor chei frumoase. De asemenea există mai multe trasee turistice la finalul traseului ce incepe aici. Acestea în schimb necesită o mai bună pregatire fizică și un echipament mai bun. Este foarte accesibil, fiind localizat lângă drumul principal 2D, ce leagă Focșani de Târgu Secuiesc. Recomand celor ce vor să iasă din rutina lor zilnică și să se conecteze cu natura!
Un traseu de 7,5 km pe malul Tișiței unde altitudinea crește pe parcursul deplasării. Traversarea unor porțiuni mai periculoase și a unor poduri de lemn fac călătoria mai interesantă. La finalul traseului este un tunel de 267 m săpat în munte.
Chei putin cunoscute, dar cu nimic mai prejos de cele mult mai aglomerate. O drumetie perfecta pentru toata familia. Intreaga rezervatie este bine intretinuta si foarte curata. O surpriza placuta este drumul pana in Lepsa, care este impecabil. Problematica, ca de obicei, ramane parcarea.
Până la tunelul mare este un traseu de aproximativ 3 ore. Sunt cam 7.5 km de mers de la intrarea in rezervație și până ajungi acolo. Anumite porțiuni de drum sunt un pic periculoase, deoarece trebuie sa mergi pe o carare îngustă. Trebuie sa urci pe o scară, sa treci o punte etc. Traseul a fost făcut și de un copil de 7 ani, deci nu este un traseu greu.
Frumos, foarte frumos! O zonă sălbatică în adevăratul sens al cuvântului. O zonă de chei, cu versanți abrupți sculptați în conglomerate. Traseul are circa 7 km, de-a lungul râului Tișița, pe urmele vechii căi de linie ferată cu ecartament îngust, rămasă de pe vremea imperiului Austro-Ungar, când aceștia exploatau lemnul din zonă.
Spectaculoase, dificultate medie a traseului până după tunelul mare, durează cam 6 ore dus- întors; după tunel traseul devine dificil.
Poate fi parcurs și de copii, fără probleme.
Este necesar echipament specific drumețiilor pe munte.
Traseul prin Cheile Tisitei este marcat cu Triunghi Rosu si are aproximativ 16 km pana la tunel si inapoi. Accesibil oricarei persoane dispuse, cu putina grija. Din loc in loc sunt amenajate scari rudimentare din lemn. Poate fi un traseu foarte bun pentru incepatori in ale drumetiei.
Despre cheile Tisitei nu stiam, am avut plăcerea, sa merg intr un weekend la Lepsa, o zona muntoasă,la o distanta de 74 km de Focșani.
Spre surprinderea mea locul acela e foarte frumos, iar in rezervația din parcul Putnei e o binecuvântare a naturii, un aer f curat, o energie pe care in alte locuri nu o simti.Recomand sa mergeți pana nu vor fi tăiate toate pădurile, desi si acolo in acele zone se taie...
Plimbarea incepe de la panourile salvamont unde exista o harta a traseului bine marcata. In mod normal se plateste o taxa de intrare (5 lei) dar pe noi ne-au scutit. Masina am lasat-o la drumul principal pana in pod iar dupa am luat-o pe jos. Traseul se desfasoara pe terasamentul fostei cai ferate destul de usor accesibil cu peisaje satisfacatoare si este recomandat pana la tunelul mare unde dupa ce este strabatut se termina destul de brusc, cei ce vor sa mearga mai departe cred ca trebuie sa o ia prin apa. Recomand!!!
De mers neapărat. Peisaje nemaipomenite la tot pasul traseul este de 7.5 km durează cam 3,5 ore pentru adulți cu copiii depinde un pic mai mult. Oricum se merita.
Super, plimbare de duminica, în familie cu juniorul de 5 ani. Am mers 4 km dus pana l o cabanuta într-o poenita și apoi ne-am întors. foarte frumos. Merita sa mergeți.
Un traseu foarte frumos. Noi l am parcurs intro zi de iulie dupa o ploaie torentiala cand apele Tisitei erau involburate. Pacat ca traseul nu este popularizat indeajuns si ingrijit sustinut. Marcajul traseului lasa de dorit, totusi nu te poti rataci avand in vedere poteca sinuoasa care te conduce prin vale fara a se intretaia cu alte poteci. As recomanda parcurgerea lui atunci cand Tisita are un debit scazut pentru a admira cascadele si pragurile formate dea lungul cursului de apa.
Rezervație naturala deosebita, cu peisaje ce îți taie respirația. Traseul este mediu ca si dificultate, dar ar trebui făcute ceva îmbunătățiri in ceea ce priveste accesul pe cateva portiuni.
Foarte fain. Traseul este super usor de parcurs, racoare, liniste si curatenie. Recomand cu caldura o drumetie intr-o zi torida de vara
SENZATIONAL este putin spus.
Am plecat cu o strangere de inima pt ca stiam ca sunt sanse sa ne intalnim cu ursul,dar pe parcurs am gasit un grup cu care ne-am alaturat si am renuntat la marile emotii,va puteti intalni cu ursul,râsul si lupul.
Din fericire pt noi nu am intalnit nici un obstacol in traseul de 7 km dus si 7 km intors,atata este de mers.
Drumul este relativ usor,dar nerecomandat copiilor sub 5 ani,este destul de mult de mers,drumul este lin,sunt putine portiuni unde se coboara de pe drum si se merge pe pietre.
Intrarea in chei costa 3 lei,nu ne-a intampinat nimeni la intrare,dar este o cutie unde se poate dona pt tabara de vara,noi am cotizat cu cat am vrut.
Traseu de o zi, până la Tunelul Mare ce unește Tișița Mică de Tișița Mare. Recomandat toamna. Combinația de conifere,foioase și smaraldul Tișiței oferă un peisaj impresionant.
Traseul este de un nivel mediu, dar în urma ploilor, inundațiile și-au urmat cursul, iar parcurgerea traseului a devenit puțin mai dificilă.
Foarte fain . Păcat ca a fost vremea rea și nu am făcut decât jumătate din traseu aprox 2 km din 4 . Nu am ajuns la tuneluri dar cu siguranță vom reveni .
Rezervatia Naturală Cheile Tișiței?....acolo unde,,mâna omului nu a pus piciorul "...spunea cineva în glumă!Și se potrivește în acest caz.O Rezervație Naturală adevărată.
Natura si aventura ! Șoseaua spre Lepșa foarte buna, pensiuni frumoase si un loc superb unde apele in cascada se unesc cu muntii si vegetația abundentă, formând un loc mirific!
O plimbare plăcută în natură. Drumul ar putea părea cam lung ( 15,5km dus-întors până la tunel) ,dar nu e chiar așa . Pe aproape 8 km lungime avem o diferență de nivel cam 200 m , deci aproape nu se simte. În plus drumul pe aproape toată lungimea pare o alee din parc. Durează în mod normal vreo 4 ore dar eu am făcut puțin peste 3 ore , mers foarte intens. Tunelul poate fi traversat recomandabil cu o lanternă ( e bună și cea a telefonului) , uneori poate fi parțial inundat . Acum era complet uscat. Traseul poate continua cu o cățărare de încă 4 ore. În apropierea Cheilor Tișiței este de văzut și cascada Putnei.
Locul perfect in care te poți detașa de urban și să te contopești cu natura, peisajele sunt foarte diverse in această locație de la copaci până la pereți de stâncă și tunele, traseul este destul de ușor și poate fi parcurs în cam 5 ore in cazul in care mersul este lejer și mai ai și copilași micuți cu tine.
Este un loc linistit de dificultate medie. Lungimea traseului 16 km dus-intors.
In Cheile Tișiței este un traseu ușor de 4 km deosebit de frumos și bine întreținut.
Biletul de intrare este de 3 lei .
Frumoasa în orice anotimp, lungă de 7.5 km pana la tunel - un traseu accesibil pe vreme frumoasă.
Traseu superb, cu diferențe de altitudine foarte mici. Aproape tot traseul este prin pădure pe la umbra ! Potrivit și pentru începători și pentru familii cu copii mici !
Mult de mers..
.dar este foarte frumos....liniște...natura...curățenie...și ceea ce este mai frunoa acum...Racoare
Foarte frumos. Sunt si porțiuni mai dificile care pot fi trecute cu grija si răbdare.
Locație excelenta pentru o drumeție în natura impreuna cu familia, de evitat în weekend deoarece este foarte aglomerat.
Un traseu usor, pentru oricine. Peisaj frumos ce merita vazut printr-o drumetie lejera in natura
Un loc deosebit, o oprire obligatorie. Daca sunteti prin Lepsa, vizitati Cheile Tisitei. Salbaticia naturii chiar la ea acasa este deosebita. Recomand 100 % !!!
Daca doriti sa ajungeti intr-o oaza de liniste ,sa auziti doar sunetul naturii ...aer curat , peisaje minunate .
Frumos, Recomand , traseu de 3-4 ore mers lejer cu copii de la 7 in sus. Mici popasuri cu inscrisuri despre urs,lup,ras..
Un traseu placut si relativ usor de parcurs. Prietenos si cu cei mai lenesi sau care au copii.
Foarte frumos , o drumeție foarte usoară cu un nivel de redus de dificultate
Daca treceti prin zona trebuie sa urmati traseul pana la tunel
Un traseu usor, potrivit pentru intreaga familie. Diferenta de nivel este foarte mica asa ca nu necesita un efort fizic deosebit. Este posibil ca o parte dintre punti sa fie distruse de viituri. Cand este necesar se poate traversa si prin apa sau pe pietre din rau daca apa este mica.
Plimbare placuta si relaxanta in natura! Traseul este lejer, potrivit si pentru copii.
Pentru doritorii de mers pe jos. Traseu facut in 4 ore, dus-intors
Peisaje superbe. Curat. Traseul usor de parcurs pentru cineva cu minima conditie fizica.
O zonă foarte frumoasă si sălbatică. Merita vizitata.
Un loc unde natura se simte ca la ea acasă și se cere admirată și protejată.
Traseu splendid, usor de făcut cu copii sau oamenii mai in vârstă.
Traseu ușor, spectaculos, merita vizitat!
Un peisaj de poveste.
Traseu accesibil tuturor categoriilor de turisti.
Peisajul superb, traseul pana la pensiune este solicitant dar odata ajuns iti dai seama ca a meritat tot efortul.
O zonă de plimbare foarte plăcută. O mare parte din traseu poate fi parcursă și de copii și de cei dragi mai puțin experinentati.
Peisajul este fermecător, traseul destul de accesibil. Plimbare plăcută.
Un traseu extraordinar, liniște, ușor de parcurs pana la un punct unde s-a prăbușit "poteca" care este un fost terasament pentru o cale ferată ... Merita văzut
Foarte frumos, dar sfârșitul tragic.
O drumetie minunată!
Am întâlnit capra neagra si urme proaspete de urs!
Loc minunat pentru o drumetie pentru cei care vor un traseu mai lejer. Este un traseu destul de lung, vreo 4 km numai dus, dar nu se urca foarte mult se merge destul de mult la acelasi nivel. Priveliștea e minunata! Se poate ajunge cu masina pana aproape de bariera de la intrare. Taxa de vizitare e una modica, 4 lei. Este si o tabara Aikido in apropiere, cateva tarabe cu dulciuri, produse apicole si noi am prins si o toneta cu băuturi, răcoritoare si chiar shaorma :-)
Locație spectaculoasă, servicii așa cum e pe placul sufletului.
Traseu ușor, relaxant, peisaje deosebite.
O locație foarte frumoasă, traseu accesibil
Un traseu de o frumusete ireala!
Pacat ca podul de la 3km este rupt si apa a fost prea mare pentru a continua traseul.
Ne-a dezamagit grozav sa vedem puntea inchisa si multele ambalaje lasate pe marginea potecii! Ce se face cu banii din taxa de intrare?!
Traseul din Cheile Tisitei este parcurs de majoritatea turistilor pana la Tunel, adica aproximativ 7,5 km dus (undeva la 4 ore dus-intors). Dupa Tunel traseul continua, dar presupune treceri prin rau si urcusuri dificile. La jumatatea distantei de la intrarea in traseu si pana la Tunel, se afla o poiana numita "La pandar", un loc insorit in care majoritatea turistilor fac o pauza pentru refacerea fortelor. Traseul pana la Tunel este aproape pe o curba de nivel (cu o foarte usoara urcare), traseu ce nu impune necesitatea unui echipament sau pregatiri speciale, un traseu recomandat inclusiv grupurilor cu copii. In zilele linistite pot fi zarite ciute si capre negre. Traseul este recomandat pentru turistii incepatori.
1. Cine spune ca e usor inseamna ca e ff istet. Au fost vreo 5 locuri pe unde nu mai gaseam cararea din prima (unde cararea pare prabusita trebuie ocolit pe sus) 2. Traseul e pt cei echipati macar cu adidasi cu talpa buna 3.am baut cam 1-2l apa. Traseul e pana capatul tunelului, vreo 7km. E la rivalitate ca frumusete cu Cheile Turzii dar e putin mai solicitant. Parcarea e la 1km de sosea, la intrarea in traseu
Super traseu de facut mai ales in famie. Am fost cu fiul meu in varsta de 6 ani. Total lungime 18 km. La final aveti un tunel de cativa zeci de metri care merita trecut si apoi ajungeti la final . De acolo se poate continua cu alte trasee. Pitentialul este foarte mare , poate muncipalitate se implica si imbunatateste parcarea si calea de acces.
Un loc rupt de lume a cărui frumusețe nu este exploatată corespunzător
Traseul forte frumos și foarte interesant. Pe drum găseai informații despre viețuitoarele din pădure. Se pot merge 12 km, noi am fost doar 4 km, am inţeles că la km 7,5 ar fi niște tunele. La început am avut frica de urs, dar am avut noroc și nu a apărut. Recomand cu încredere
Sunt foarte frumoase iarna, dar ai nevoie de echipament adecvat!
Un traseu turistic prin inima muntelui. Un traseu ușor dea lungul râului Tișița printe stânci și brazi. Cerul se vede doar dacă privești în sus. Un loc pe care îl recomand pentru orice tip de turist. În parcul natural Tișița se ajunge parcurgând drumul național Focșani-Târgu Secuiesc. Cu 50 km înainte de a ajunge la Târgu Secuiesc în satul Lepșa din comuna Tulnici virezi la stânga peste râul Putna pentru a intra în Parcul Național Tișița.
O zona montană foarte frumoasa din jud Vrancea care are și un parc natural care face parte din Natura 2000. Este o rezervație naturală în care accesul se face doar pe jos. Exista un traseu turistic și educativ pentru toate categoriile de vârstă dar mai ales pentru copii. In aceasta rezervație trebuie să respectați traseul indicat, e posibil sa vă întâlniți cu animale sălbatice precum 🐻 🐺 și râsul care sunt animale vedeta din aceasta rezervatie. Pe timp frumos există și ghizi care pot organiza traseul în rezervație cu turiștii care doresc să facă și să afle mai multe detalii despre animale și rezervația in sine .
E un loc superb, l-am parcurs pentru prima data anul trecut. Momentan nu se poate parcurge foarte mult din traseu (ar fi ideal daca lucrul asta ar fi mentionat la intrare). Podurile de lemn au fost rupte de furtunile puternice din ultima perioada. Cei de la Salvamont au mentionat ca incearca sa refaca traseul... dar nu se stie cand
Locul perfect pentru o iesire de weekend.
Frumos. Drumetii pentru toate varstele.
Locație linistită, traseu facil.
Uşor de explorat, linişte, peisaj superb.
Traseu facil pt drumeții cu familia.
Foarte frumos în pădure, ca în parc, mereu pe lângă râul Putna. Superb. Podețe peste rau, de ciment, de lemn, chiar și un tunel de 270 m la final. Apoi este greu, 18 km până la primul sat, cam 4h. Dar până la tunel este foarte frumos. Micii treceri mai grele, restul alei late, ca în parc.
Un traseu pentru toate vârstele, foarte ușor cu o singură parte mai dificilă, cea din apropierea indicatoarelor din fata Tunelului Mare, o porțiune de câțiva zeci de metri unde s-a surpat un mal cu tot cu brazii de pe el, și unde trebuie sa faci putina echilibristica printre ramurile brazilor cazuri ( vorbesc de începutul lui mai 2021). Sunt ferm convins că Administrația Parcului v-a îndepărta vegetația căzută...apropo de Administrația Parcului, felicitări pentru întreținerea traseului și pentru curățenia acestuia! Traseul are aproximativ 12 km și se parcurge la pas...totuși este recomandat sa mergeți în grupuri mai mari pentru că pe parcursul acestuia este posibil sa va întâlniți cu animale sălbatice... cărările sunt pline de urmele lor! De asemenea, e bine să aveți apa suficientă la voi, chiar daca marea majoritate a traseului este pe lângă râu, acesta este învolburat și nu veți putea bea din el! Intrarea în Parc costă 6 lei de persoană, câteva locuri de parcare găsiți la intrarea in Parc! Drumul forestier către intrarea în Parc poate pune probleme mașinilor cu garda la sol mai mica! Parcul este foarte bine semnalizat din șoseaua națională.
Splendid. O drumetie in natura. Poti merge pe chei cat te tin puterile. Punctul de atractie este tunelul si arcadele . Se ajunge dupa 2.5-3 ore. Sunt facute de om dar se incadreaza in peisaj si dau originalitate cheilor. Dupa tunel am mai mers vreo ora dar deja traseul este prin apa si mult mai solicitant. Nu mai e la fel de bine marcat si intretinut. Iar distanta este mare pana la urmatorul reper se pe traseu o stana si o sa. E de mers cu cortul si de inoptat pe munte cine e amator.
Aer curat, munte, traseu usor, natura, ciripit de pasarele, intr-un cuvant...RAIUL pe pamant...!
Deși nu prea este marcat, se ajunge foarte ușor.
Natura pura.Un traseu de 15-16 km dus intors,in care esti insotit de susurul apei ,un traseu usor de parcurs pentru o familie.Merita vazut,mai ales sa fie un timp frumos.
O zonă foarte frumoasa!
Se poate lăsa mașină chiar la intrare în rezervație. Taxa de intrare 3ron. Până la tunelul mare sunt 7.5km marcati din 500m în 500m. Noi am făcut cam 2.5h dus și tot atât la intors, cu tot cu poze. E lejer.
Prima experienta de genul acesta si am fost foarte impresionat. Recomand sa se parcurga tot traseul si veti ramane cu amintiri frumoase. Intradevar, sunt anumite treceri usor incomode, dar nu periculoase. Succes!
Timpul necesar cu cateva pauze, este de circa 5-6 ore :)
Cheile Tișiței este un traseu montan foarte pitoresc și ușor de parcurs, cel puțin în prima parte, deși nu este scurt, este amenajat cu popasuri și șerpuiește pe malurile râului Putna. Traseul poate fi străbătut atât iarna, dacă nu ninge abundent și doar pe o porțiune, dar mai ales vara când poienile și luminișurile sunt o adevărată splendoare a naturii pure.
Recomand cu mare bucurie și plăcere celor echipați corespunzător, experimentarea acestui traseu.
un traseu minunat și potrivit pentru toată familia...👍
Liniste, perfect pentru ciclism montan.
Os zona absolut mirifică ce merită vizitată pe tot parcursul anului cu atât mai mult între o vară foarte călduroasă recomandare este să porniți de dimineață pentru a putea parcurge toți cei 8 km de drum umbrit pe marginea râului Putna de asemenea pe parcurs veți găsi și un pârâiaș e cu apă sulfuroasă pe care unii localnici îl recomandă pentru durerile reumatismale am fost extraordinar de impresionat de frumusețea și de sălbăticia peisajului merită și recomand tuturor celor care au posibilitatea să să parcurgă ce le Tișiței măcar o dată în viață
Pentru administratori: asfaltati drumul, amenajati parcari mai spatioase si construiti la intrare o toaleta.
5 stele pentru creatia naturii,
3 stele pt organizare.
Locatia este superba. Este relativ aproape de cascada Putna. Nu ne-a lipsit nimic. Eu am fost singura din vila care am avut ceva probleme cu salteaua, insa cu totii s-au plans ca sunt pernele cam mici. Totul a fost bine.
CHEILE TIȘIȚEI
Probabil că ați citit destule despre aceste chei, nu am să intru în amănunte tehnice.
Venind dinspre Focșani - Vidra, după ce treceți de întrarea către Cascada Putnei, puțin mai departe se află un pod de piatră. Deși drumul către chei e total nesemnalizat, faceți stânga pe pod, și apoi o luați pe drumul din dreapta.
Traseul are 7,5 km, până la primul tunel, fiind cotată ca traseu obișnuit. După tunel, devine traseu montan dificil. ÎN NICI UN CAZ să nu abordați traseul dacă sunt semne de ploaie, nu mai vorbesc în cazul în care plouă!
Deși suntem în plină zonă de munte, cu lemn din belșug, scara amărâtă ce urcă până în vărful stâncii (înaltă de vreo 4 metri) e făcută din niște biete trunchiuri de copac
Odată traversat, după câțiva metri, trecem pârâul înapoi! Dar ce credeați! Trecerea se face pe un pod destul de lat, dar care nu are balustradă decât pe o mică porțiune (dacă o mai fi și aia!). Nici așa n-ar fi o problemă dacă podul ar fi drept, plan! Dar nu, el este ușor înclinat! Mai departe, drumul nu mai este așa periculos, o potecă ne duce frumos prin pădure, pe la umbră, chiar dacă uneori se mai îngustează, devine potecă de pământ și, uneori, este înclinată.
Mai sunt câteva porțiuni dificile, în special între km 6 și 7,5. Îmi pot aminti de porțiuni unde se merge în echilibru pe niște vârfuri de stâncă netezite, uzate de atâta frecuș, loc în care trebuie să te lipești de perete, ca să ai cât de cât de ce te ține. Era necesar un lanț, un cablu, dar... cine să-l pună? . Deasemenea, porțiuni unde poteca este nu numai foarte îngustă, dar și înclinată către râpa adâncă de 3-4-5 metri.
Vreau să ne înțelegem : traseul a fost, este, și va fi făcut în continuare de persoane mai în vârstă, mai puțin pregătite fizic, de familii cu copii. Dar EXISTĂ MULTE porțiuni PERICULOASE, unde abea poți avea grijă de tine, dar să mai susții pe cineva, matur sau copil. Acesta este motivul pentru care am insistat atât.
Un traseu relativ usor, prin pădure, cam 2 ore. Se merge pe poteca, ideal ar fi sa fii încălțat cu ceva cu talpa groasă (bocancii sunt cei mai buni).
Loc foarte frumos și pitoresc
Un traseu usor si minunat mai ales pentru copii avand si o componenta tematica. Ca o preferinta personala, culorile naturii fac acest traseu cu adevarat spectaculos primavara si mai ales toamna.
Cheile Tișiței este in obiectiv din zona Vrancei care trebuie vizitat ori de câte ori aveți ocazia.Traseul este foarte ușor din punct de vedere al diferenței de nivel.Are o lungime până la tunelul mare de circa 8-9 km,care pot fi străbătuți in circa 2,5 ore la dus și cam 2 ore la întors asta incluzând și câteva opriri pentru odihna.Peisajele sunt foarte frumoase.Natura in intimitatea ei.Un mic sfat:luați lichide suficiente.
Minunat ! Trebuie vizitat.
Suuuperb, traseu foarte usor, peisaj minunat.
Un peisaj sălbatic și frumos, niciodată nu am ajuns prea departe pe traseu din varii motive.
Totuși senzația e de delăsare, căci nu mai era nimeni la intrare să taxeze turiștii iar asta îți dă un sentiment de abandon......
Liniste si aer curat,ideal pentru plimbare!
Ciorba de burta de 4 stele insa pentru mici ar fi trebuit să sun la protectia consumatorului. Au fost,cred,priveliști si de calitate care lasa de dorit . Servirea ambianta au fost f. bune
Extraordinar de frumos. Peisaje sălbatice, curățenie, aer curat. Cale de vreo 7 km. Merita vizitat, chiar și cu copii mici!
F frumos ne am plimbat ne am relaxat o zona minunata
O zona superbă !
Aer curat, accesibila
Este foarte frumos dar traseul e foarte lung. Am mers cam 6 km din 13.2 km total si ne-am intors
Dacă nu ați vizitat Cheile Tișitei și Rezervația, ați ratat un cadru natural excepțional de frumos. Aveți nevoie doar de un week-end petrecut la Lepșa. Rezervația se poate vizita în câteva ore și nu o să regretați.