Opinii despre Spitalul Clinic Colentina în București (Spital)
Șoseaua Ștefan cel Mare 19-21, București, România
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Spitalul Clinic Colentina, Spital în București
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Spitalul Clinic Colentina
Luni
[00h – 23h]
Marți
[00h – 23h]
Miercuri
[00h – 23h]
Joi
[00h – 23h]
Vineri
[00h – 23h]
Sâmbătă
[00h – 23h]
Duminică
[Închis]
Opinii despre Spitalul Clinic Colentina
G. G.
O gaura neagră în cosmosul imens și fascinant ,tipic romanesc,un hai in buzunările românilor și în sănătatea lor
G. S.
MESAJ DE MULTUMIRE DOMNULUI PROFESOR DOCTOR , DAN ANDREI GHEORGHE, DE LA SPITALUL CLINIC COLENTINA, SECTIA DE CARDIOLOGIE, BUCURESTI
Stimate Domnule Profesor Doctor , am avut sansa sa fiu internat in Spitalul Colentina , sectia de Cardiologie unde îsi desfasoară activitatea o echipă medicala exceptionala condusa de DUMNEAVOASTRĂ. Nu am cuvinte prin care să mi exprim multumirea si recunostinta pentru calitatea actului medical , pentru modul în care am fost primit , îngrijit, consultat si tratat.
Domnule Profesor Doctor , vă multumesc pentru cuvintele de încurajare , pentru grija pe care mi ati purtat o în această prioadă grea de boală din viata mea.. Datorita Dumneavoastră si echipei pe care o coordonati , astazi mă aflu săanătos în mijlocul familiei mele , alaturi de nepoti si ma bucur de sansa pe care mi ati acordat o la viată. Sunteti un medic extraordinar , cu foarte multă experientă medicala si dincolo de halatul ALB sunteti un OM cu suflet bun , cu credintă în Dumnezeu, caruia îi pasă de pacientii sai. ÎN timpul internării mele am rămas profund impresionat de bunătatea , calmul, dăruirea si profesionalismul întregului colectiv medical : asistente , medici si infirmiere.Încă o data va multumesc pentru bunatatea si întelegerea de care ati dat dovadă cand v ati ocupat de cazul meu.
Închei acest mesaj cu ochii în lacrimi de multumire si de respect pentru DUMNEAVOASTRĂ, DOMNULE DOCTOR SI PENTRU TOT PERSONALUL DIN SECTIA DE CARDIOLOGIE PE CARE ÎL CONDUCETI CU ATATA DĂRUIRE!
CU STIMĂ, PACIENTUL DUMNEAVOASTRĂ, COCIOABĂ GHEORGHE DE LA PITESTI!
l. O.
Buna ziua , as dori sa aflu daca spitalul e.functional si pentru pacientii noncovid , ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie? Multumrsc
I. I.
Sunt operată de 2 ori in acest spital ,diagnostice diferite si sunt foarte foarte mulțumită. Medici din spital profesioniști, este singurul spital in care nu mi sa cerut șpagă.Multumesc medicului chirurg care ma operat dr.Patrik Medisandosa si dr.Magureanu Mihai care m-au tratat nu ca pe un pacient ci ca pe o soră a lor mai mică.Sa le dea bunul Dumnezeu putere sa ne ajute in continuare.
C. L. R.
Medici de excepție, specialiști! Curățenie. Mâncarea lasă de dorit, este imposibil de consumat !
F. A.
Sectia de neurologie pavilion H🤗🤗🤗
Dna Dr. Alexandra Oprișan, un om extraordinar si un medic exceptional. ❤❤❤
G. I.
Doctori minunati
C. N.
Un chirurg bun pt o operatie de hernie inghinala ?
R. S.
Super spital
I. S.
Mulțumesc domnului doctor neurochirurg
Mihai Crăciun, un adevărat profesionist care ma operat acum o săptămână de hernie cervicala și ma simt foarte bine este un om deosebit, cât și secției de terapie intensiva, medici,asistente, infirmiere, recomand cu încredere.
G. N.
Astăzi plec acasă...Operatie reușită...Multumesc dr Mihai Crăciun și întreg personalului din spitalul Colentina...este foarte curat...si foarte atenți cu pacienții.....
A. M.
Aici se va opera mama mea,la dr Crăciun Mihai.
A. A.
Sectia de Urologie (pavilion B) condusa de Dr. Victor Cauni. Foarte buni chirurgi profesionisti care lucreaza in echipa. Logistica si managementul sectiei are spatiu de imbunatatiri. Felicitari pentru realizari ! Si sper sa reziste ! Subliniez tinerii doctori (care invata din mers de la mentorul lor Dr. V.Cauni)) si favoritii mei Dr. Satalan Razavan si Dr. ATI Barbilian
C. B.
Mi-am făcut o analiză în policlinica Spitalului Colentina, al cărei rezultat l-am citit online la foarte scurt timp.
Recomand, au prețuri foarte ok.
A. N.
Multumim din suflet domnului doctor Haimar Andrei (un doctor minunat) si doamnei Doriana medic rezident(o persoana superba),reparto Gastro.
I.au salvat viata bunicii mele Andrei Trandafira jud Galati com Tepu, avea icter mecanic blocaj canal (avea doua pietre imense)... Inainte de a merge la Bucuresti , in alt spital din alt oras ne.au spus ca ar fi avut o tumoare ..ne.a cazut cerul pe noi..
Va dorim tot binele din lume!
G. O.
Spital de stat, sunt acoperite multe specializari, se fac interventii complicate, dar si internari pentru analize de rutina. Unele sectii au aparatura performanta si printre cei din personal sunt camuflati si oameni extraordinari. Ca in tot sistemul medical romanesc, in functie de norocul pe care il ai, depinde pe mana cui ajungi. Sanatate!
A. N.
Acum la aproximativ 1 luna si vreo saptamana m-am decis sa scriu despre experienta mamei mele in acest spital care a fost una pozitiva si as dori pe aceasta cale sa le multumesc tuturor medicilor si asistentelor care au avut grija de ea,din pacate nu le stiu numele tuturor asadar o sa-i multumesc domnului DR Burlacu de la sectia de ortopedie a spitalului Colentina,ii multumesc pentru rabdarea,profesionalismul si implicarea dansului in operatia mamei de inlocuire a soldului avand coxartoza grad IV.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si dansului si echipei dumnealui pentru eforturile depuse in ceea ce priveste ingrijirea mamei mele care se simte foarte bine in acest moment.Avem un sistem medical deficitar cu multe lipsuri insa datorita acestor oameni suntem tratati asa cum trebuie,mi-as dori ca statul roman sa-i sustina si sa le ofere mai multe conditii pentru a-si desfasura activitatea asa cum ar trebui sa le ofere aparatura necesara si sa le usureze munca.Speram ca intr-o zi ceva se va schimba atat pentru noi cat si pentru ei ca merita!Multa sanatate si va multumesc ca ati suportat-o pe mama stiu ca n-a fost usor!😂
L. C.
Am fost internata la sectia de urologie la domnul doctor Cauni.
Profesionalism,competenta si eficienta maxima cu minim disconfort.
I. F.
UN SPITAL FOARTE FRUMOS CU MEDICI FOARTE BUNI, MAI ALES D-NA DOCTOR NICOLAU ADRIANA. UN PROFESIONIST DESĂVÂRȘIT ȘI UN ADEVĂRAT OM
M. D.
Am fost internat la ortopedie pavilionul G la parter 15 zile Doamnele Asistente foarte,foarte profesioniste! Am fost la Dr Burlacu Profesionist! Am fost tratat cu blândețe şi cu profesionalism
C. B.
Experienta placuta (daca poti spune asa fiind la spital ),am avut-o internata pe mama pe sectia de neurochirurgie ! Am avut o experienta placuta ,de la tot personalul medical! Tot respectul pentru dl dr Horatiu Ioani ! Un OM cu totul deosebit ,dedicat meseriei pe care si-a ales-o si dedicat pacientilor ( lucru rar intalnit in sistemul nostru medical din pacate ) Recomand !!!!
M. D.
Nu plăcerea, ......nevoile medicale! curat mai peste tot , aglomerat .
C. M.
Dr. Victor Cauni, echipa și secția de urologie la un nivel înalt. Mult respect.
G. G.
Multumesc Drei Dr. Vladila de la Sectia 2 Neurologie pentru profesionalism si amabilitate. Multumiri intregului colectiv al sectie, felicitari tinerilor medici!
M-a surprins placut curatenia din clinica, personalul foarte atent in a asigura confortul fizic al pacientilor. FELICITARI!
g. a.
MULȚUMIM DOMNULUI DOCTOR HORATIU PT PROFESIONALISM si a întregii secții de neurochirurgie!!! Felicitari !!!
C. E.
Multumesc dlui dr Victor Cauni si întregii echipe a dumnealui, medici, asistente, infirmiere din sectia Urologie pentru profesionalismul si omenia cu care am fost tratata si ingrijita. Se poate si in Romania!
S. M.
Secția Neurologie 1 foarte curata.Medici tineri dar foarte buni.Acorda atentie tuturor pacienților chiar dacă sunt foarte in varsta. Dr.Buzoianu foarte bun specialist.Recomand din toata inima
F. O.
Biserica din curtea spitalului.
V. M.
Secția de urologie condiții la cel mai înalt nivel, personalul fantastic.
Am fost operat la rinichi de Domnul Cauni Victor un om cu mâini de aur recomand cu cea mai mare încredere.
C. I.
In ultimul timp curatenia este intretinuta si au modernizat mare parte din corpuri.
Mai raman doctorii si asistentele sa ajunga in secolul asta cu mentalitatea, compasiunea si chiar priceperea. Nu de putine ori am fost trimis la privat pentru analize scumpe.
T. L.
Pot spune că la secția (Pavilionul) unde am fost internată am avut parte de îngrijire profesională și tratament de care aveam nevoie de la personalul medical al secției respective și le mulțumesc foarte mult.
L. T.
Am fost tratată cu profesionalism.
Ultima data când am fost Nu am avut trimitere nici programare.Am fost consultată şi mi s-a eliberat documentele necesare de care aveam nevoie. Le mulțumesc.
D. T.
Excepțională secția de urologie!!
L. T.
SPITALUL CLINIC COLENTINA a luat fiinţă în anul 1858 cand printul Scarlat Ghica hotăraşte ctitorirea asezamantului medical denumit la acea vreme “Noul Pantelimon” pe un teren de 8,73 ha, donat de domnitorul Grigore Ghica .
Construirea noului spital “Noul Pantelimon” sau “Colentina” s-a început dupa planul de construcţie întocmit de arhitectul M.Hartl şi aprobat de Scarlat Grigore Ghica, dar în iulie 1859 s-a constatat că materialele utilizate erau de proastă calitate iar lucrările nu întruneau calităţile necesare. O comisie propune prin raportul depus în 3 August 1861 demolarea lucrărilor efectuate şi întocmirea unui nou plan de construcţie.
Având în vedere noile condiţii, lucrările au reînceput în anul 1862 pentru un singur pavilion şi s-au finalizat la sfarsitul anului 1863 construcţia fiind inaugurată de domnitorul Alexandru Ioan Cuza la 24 februarie cu ocazia aniversării a cinci ani de la Unirea Principatelor Române.
“Noul Pantelimon” asigura bolnavilor serviciile medicale şi chirurgicale având fiecare câte 50 de paturi şi un serviciu de consultaţii gratuite, iar pavilionului iniţial i s-au mai adăugat două clădiri ce reprezentau locuinţele personalului.
Anuarul Serviciului Sanitar din 1864 specifică pentru Spitalul Colentina numărul de paturi şi de medici care il deserveau fiind astfel enumerat la loc de cinste alături de celelalte unităţi: Colţea, Filantropia, Pantelimon, Brancovenesc, Spitalul Izraelit etc.
Până la şfârşitul secolului al XIX-lea s-au construit şi s-au înfiinţat alte pavilioane şi clădiri speciale, după cum urmează:
- locuinţa pentru medicii secundari în 1870;
- trei barăci pentru boli contagioase în 1880, bucătărie şi băi în 1885;
- serviciul cu paturi pentru boli venerice în 1887;
- canalizarea spitalului în 1892;
- locul pentru etuva de dezinfecţie;
- cuptor de ars paie şi pansamente;
- executarea aleilor şi lucrări de plantaţie;
- un pavilion de 50 de paturi pentru boli venerice în 1894;
- două pavilioane (separate a 20 de paturi fiecare) pentru boli contagioase în 1886;
- un pavilion destinat bucătăriei şi locuinţe pentru personalul angajat.
Gheorghe Marinescu este numit la 1 mai 1897, medic şef în Spitalul Pantelimon iar în 1919 clinica de boli nervoase este transferată în Spitalul Colentina tot sub conducerea prof. Dr. Gheorghe Marinescu.
Trebuie menţionat că în 1915 a început în Spitalul Colentina construirea unei clinici moderne destinată pacienţilor cu afecţiuni neurologice, clădire care nu a fost gata decât în 1936 datorită evenimentelor din primul război mondial şi indiferenţei guvernanţilor. În anul 1951, ca urmare a reformei învăţământului şi necesităţilor privind bolile şi intoxicaţiile profesionale (prin reforma invatamantului din anul 1948, in cadrul facultatii de medicina a luat fiinta catedra de igienă a muncii şi boli profesionale. Profesor doctor Gheorghe Dinischiotu va organiza în spitalul Bucur prima secţie de Boli Profesionale din ţara noastră în cadrul Centrului de Igienă şi Boli Profesionale, secţie care în 1952 se va muta în Spitalul Clinic Colentina.
Activitatea de cercetare şi asistenţă medicală pentru bolile venerice a fost până la transferul clinicii dermatologice de la Spitalul Colţea în Spitalul Colentina (fapt petrecut în 1939) efectuată în serviciul de boli venerice al Spitalului Colentina şi condusă de conferenţiar dr. Aristotel Banciu (1886 – 1938), serviciu care dispunea de laboratoare de specialitate şi avea un total de 300 de paturi.
Serviciul Clinic de Ortopedie din Spitalul Colentina a fost înfiinţat în anul 1951.
Înfiinţarea Clinicii Medicale este legată de numele acad. prof. dr. N. Gh. Lupu, corifeul medicinii interne româneşti, creatorul primului Institut de Medicină Internă din ţară.
Secţia Boli Parazitare/Secţii de Recuperare Medicală/Clinica de Chirurgie, continuatoarea activităţii deosebite a vechiului Serviciu de Chirurgie din Spitalul Colentina / Secţia de Anestezie Terapie Intensivă / Compartimentul de Chirurgie Plastică.
L. T.
Am fost mulțumitã și sunt mulțumitã de profesionalismul Medicilor și asistentelor medicale le mulțumesc.
S. O.
Acum, in 2017, arata a spital. As vrea sa arate asa cat mai multe spitale din Romania.
L. B.
Am rãmas uimit,pt buna primire la colentina,occident pe fatã,in special Dl Dr.POTECÃ,Foarte,foarte amabil cu pacientii,multumim Dr Potecã
T. Y.
N-am dat spaga aici!
G. S.
Parcare,1 Leu/h
C. B.
Placut
C. D.
Un spital bun
M. B.
😘😘😘
D. O.
Foarte bun .
A. Z.
Este un spital excelent!!!!!!!!!!!!
D. V.
(Tradus) Doar o trecere în revistă rapidă: arată bine, dar au câteva probleme de rezolvat: personalul pare să fie (aproape) întotdeauna nervos și nerăbdător (de la gardieni și lucrători de caz la asistenți medicali și sora!), Nu înțelegeam de ce; mai mult decât atât, au nevoie, de urgență, ca multe alte spitale, de noi investiții - reparații, echipamente și așa mai departe - am văzut multe carouri ruginite, mobilier incomplet etc.
O recenzie foarte bună pentru personalul medical - medicii și asistenții sunt foarte profesioniști, toată lumea mi-a spus că - voi face o editare târzie, am acum o rudă acolo - așa că trebuie să scriu despre luna viitoare!
(Original)
Just a quick review: looks alright but they have some issues to solve: the staff seems to be (almost) always nervous and impatient (from the guards and case workers to nurses and the sister!), I didn't understand why; more than that, they need, urgently, as a lot of other hospitals, new investments - repairs, equipment and so on - I saw many rusted hand barrows, incomplete furniture, etc.
A very good review for the medical staff - the doctors and the nurses are very professional, everyone told me that - I'll make a late edit, I have now a relative there - so I have to write about next month!
B. A.
(Tradus) Poate fi confuz să mergi aici și să nu vorbești limba locală. Am fost văzut recent pentru o UTI. Mi-au dat un sunet ultra, am făcut un test de sânge și urină. Taxa totală pentru acest lucru (ca străin) a fost gratuită. Toată lumea este văzută gratuit. Am încercat chiar să plătesc și au refuzat să mă lase.
Dacă nu vorbiți limba română, vă sugerez să aduceți un telefon inteligent cu Google Translate sau nu veți găsi pe cineva care să vă înțeleagă suficient pentru a vă arăta unde să mergeți. Personal foarte profesionist. Foarte impresionat de ceea ce am primit gratuit.
(Original)
It can be confusing to go here and not speak the local language. I was recently seen here for a UTI. They gave me an ultra sound, did a blood and urine test. The total charge for this (as a foreigner) was free. Everyone gets seen for free. I even tried to pay and they refused to let me.
If you don't speak Romanian I highly suggest you bring a smart phone with Google Translate or you may not find someone who understands you enough to show you where to go. Very professional staff. Very impressed with what I received for free.
A. T.
(Tradus) Referindu-mă la clinica de neurologie a spitalului, tot ce am pentru medici și personalul auxiliar există cel mai mult respect și admirație.
(Original)
Referring to the neurology clinic of the hospital, all I have for the physicians and auxiliary staff there is the utmost respect and admiration.
R. U.
(Tradus) O secție de ortopedie grozavă - am fost tratat excelent pentru o lacrimă de ACL de medicul Mihai Negrusoiu
(Original)
A great orthopedics section - I was excellently treated for an ACL tear by doctor Mihai Negrusoiu
G. A.
(Tradus) Departamentul excelent Ati
(Original)
Ottimo reparto Ati
G. P.
(Tradus) Bine
(Original)
Ok
T. C. P.
(Tradus) Aceasta
(Original)
Bu
A. M.
O. N.
I. M.
A. C.
E. T. U. :.
N. A.
C. I.
A. C.
D. G.
S. C.
M. M.
C. S.
P.
N. D.
S. S.
M. M.
A. B.
C. A.
E. I.
G. O.
I. S.
D. D.
E. S.
C. P.