Opinii despre Departamentul de Inginerie Electrică în Târgu Mureș (Școală)
DN13 1c, Târgu Mureș 547367, România
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Departamentul de Inginerie Electrică, Școală în Târgu Mureș
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Departamentul de Inginerie Electrică
Luni
[08h – 18h]
Marți
[08h – 18h]
Miercuri
[08h – 18h]
Joi
[08h – 18h]
Vineri
[08h – 18h]
Sâmbătă
[Închis]
Duminică
[Închis]
Opinii despre Departamentul de Inginerie Electrică
I. E.
(Tradus) Ingineria electrică este încă o știință tânără și, ca rezultat, este în continuă evoluție (în cea mai mare parte din a doua jumătate a secolului XX) și, ca urmare, oferă inginerilor electrici o gamă largă de specializări, de la energie electrică la electronică militară la nanotehnologie .
Inginerul electric de astăzi trebuie să fie competent în inginerie electrică, IT, inginerie de control și management. În acest scop, pe lângă materialul de bază profesional, instruirea oferă studenților și cunoștințe economice și umane, cum ar fi economie, management și economie de afaceri sau cunoștințe juridice. Materialul profesional de bază a fost compus din subiecte precum electrotehnică (electrotehnică, rețele și sisteme), electronică, inginerie digitală, programare, elemente de bază profesionale (telecomunicații, tehnologie de măsurare, tehnologie de control / automatizare, microelectronică, tehnologie electronică, energie electrică, laborator ).
De mai bine de 10 ani, Departamentul de Inginerie Electrică este Rectorul Sapientia EMTE în persoana Dr. László Dávid.
(Original)
A villamosságtan még fiatal tudomány, ebből kifolyólag folyamatosan fejlődik (leginkább a 20. század második felétől) és ennek köszönhetően a legkülönfélébb szakosodási lehetőséget kínál a villamosmérnököknek a villamos energetikától kezdve a katonai elektronikai eszközökön át a nanotechnológiáig.
A ma villamosmérnökének egyaránt járatosnak kell lennie a villamosmérnökség, az informatika, az irányítástechnika és a menedzsment területén. Ennek érdekében a képzés során a szakmai törzsanyag mellett olyan gazdasági és humán ismeretekkel is ellátják a hallgatókat, mint a közgazdaságtan, menedzsment és vállalkozás-gazdaságtan vagy a jogi ismeretek. A szakmai törzsanyagot olyan tárgyakból állították össze, mint a villamosságtan (elektrotechnika, hálózatok és rendszerek), elektronika, digitális technika, programozás, szakmai alapismeretek (híradástechnika, méréstechnika, szabályozástechnika/automatika, mikroelektronika, elektronikai technológia, villamos energetika, laboratórium).
Immár több mint 10 éve a Villamosmérnöki Tanszék adja a Sapientia EMTE rektorát Dr. Dávid László személyében.
H.