Opinii despre Cursuri Bucatar - Escoffier Romania (Școală)
Cursuri Bucatar - Escoffier Romania
Strada Balanței 46, Comuna Corbeanca 077067, România
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Cursuri Bucatar - Escoffier Romania, Școală în
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Cursuri Bucatar - Escoffier Romania
Luni
[08h – 17h]
Marți
[08h – 17h]
Miercuri
[08h – 17h]
Joi
[08h – 17h]
Vineri
[08h – 17h]
Sâmbătă
[Închis]
Duminică
[Închis]
Opinii despre Cursuri Bucatar - Escoffier Romania
C. H.
Recomand pentru oamenii care sunt cu adevarat pasionați de gastronomie
Indrumatorii sunt exceptionali si te îndruma cu pasiune !
Exceptional
I. M.
Am avut placerea de a face parte din prima grupa scolii culinare Escoffier in Romania, alaturi de o echipa care promite multe. Un curriculum bine gandit, adaptat si pentru cei noi in domeniu dar si pentru bucatarii cu experienta. Totul porneste de la cunostintele de baza pe care ar trebui sa le aiba orice bucatar si merge pana la retete complexe, fine dining, tehnici de gatire mai elaborate care necesita multa munca si indrumarea unui profesionist in acest domeniu. Aici intervine Chef David Contant, un adevarat maestru in arta culinara, o persoana de la care afli foarte multe lucruri interesante despre bucatarie si nu numai. Il vad ca o persoana deschisa, care da sfaturi si in afara orelor de curs, cu care am povestit tot felul de experiente, cum ar fi cele din restaurantele unde faceam practica, primindu-l adesea in vizita acolo. A format multi studenti veritabili in locatii precum Filipine sau Hong Kong si sunt sigur ca va continua sa faca asta si in București.
Una peste alta, a fost o experienta super, alaturi de oameni cu care ma intalnesc mereu cu placere si pe care o recomand tuturor celor care vor sa devina "a real chef".
Cu stima!
A. S.
Din prima clipă cînd am trecut pragul acestei instituții de învățământ, am înțeles că ei sunt cei mai buni printre cei mai buni. Impresionanta sală de ore practice, luminoasă și spațioasă, prevăzută cu utilaje,echipamente și ustensile performante, au făcut să mă conving de faptul că am făcut cea mai inspirată alegere.
După aceasta, a urmat cunoștința cu master chef David Contant, care cum era să descopăr un pic mai tîrziu, în cadrul orelor practice, este un adevărat artist al artei culinare, cu o vastă experiență în cele mai distinse restaurante ale lumii. Cu toate acestea, de la bun început și de fiecare dată, chef David avea o atitudine binevoitoare și foarte prietenoasă, iar orele petrecute sub îndrumarea sa, se desfășurau într-o atmosferă veselă și degajată, în care timpul zbura neobservat de repede. Țin să menționez sprijinul și susținerea acordată de talentatul și promițătorul asistent al lui chef David, Pavel, care mereu era alături de noi, gata să ne răspundă la orice nelămuriri sau întrebări.
Recomand cu încredere Institutul Culinar Discipolii lui Escoffier tuturor celor ce doresc să atingă culmile măiestriei culinare.
G. T.
Sunt pasiont de gastronomia internationala si datorita activitatii mele am avut ocazia sa vizitez scoli de bucatari in Franta, Italia si Anglia, unde am crezut ca am putut sa vad topul scolilor din Europa. Dar dupa vizita facuta la scoala de bucatari Escoffier din incinta Bilancia am descoperit cu placere o scoala din Romania care detine echipamente perfomante, si datorita Master Chefului David Contant am inteles ca aici trebuie sa ma inscriu si bineinteles sa obtin diploma acreditata de Ministerul Francez. Cu experienta oferita de Escoffier doresc sa deschid un restaurant sau sa colaborez cu un restaurant pentru a aduce placerea retetelor pe buzele clientilor mei pe care vreau sa ii vad mereu cu zambetul pe fata.
PS: Vizita in aceasta bucatarie imensa m-a convins imediat sa ma inscriu si as dori sa am colegi pe cei mai pasionati bucatari sau viitori bucatari!
O. C.
Desi cursul Escoffier absolvit a fost cel de baza, am avut sansa de a invata de la unul dintre cei mai apreciati Chefi din Romania, Chef David Contant.
Chef Contant a reusit sa ne deschida apetitul nu doar pentru gatit, ci pentru ceea ce inseamna arta culinara in general; ne-a facut sa intelegem ca aceasta se bazeaza pe implicare, pe ingrediente de calitate si respectarea unor tehnici si standarde clare, fara a uita de creativitate si "seasoning, lots of seasoning" :).
Cursul nu ar fi fost complet fara atentia si rabdarea asistentului Pavel Gherghe, care ne-a impartasit mereu din secretele si tehnicile pe care el insusi le-a descoperit.
Recomand cu caldura cursul Escoffier, standardele fiind pe masura numelui Auguste Escoffier.
A. F.
Un loc special pentru pasionatii de bucatarie, cu oameni de prestigiu, o scoala culinara ce iti da speranta ca se vor face lucruri bune in viitor pentru Romania si bucataria acesteia. Desi aveam experienta in domeniu, am optat pentru modulul basic, cel care completeaza regulamentul de baza intr-o bucatarie, de la pregatirea tehnicilor fundamentale pana la punerea in practica a acestora. Inveti sa lucrezi corect, ceea ce iti da o forta morala In a infrunta primejdiile de orice fel la locul de munca, deoarece stii ca ceea ce faci este corect. Prin aceasta experienta, am avut ocazia sa lucrez cu Master Cheful David Contant, un om de o modestie iesita din comun, cu calitati manifestate in modul de comportare, in ideile si in actiunile sale, un om care prezinta corectitudine, nu o cere, ceea ce il diferentiaza de restul chefilor.
F. R.
Ce a fost cursul Escoffier pentru mine! In primul rând un început frumos de a învață sa gătesc corect, cu tehnici bine pregătit cu chef David Contant care a avut grija sa ne îndrume pe drumul cel bun pe tot parcursul cursului! Ma bucur ca am făcut parte din acea serie pentru ca toți colegii au fost minunați și ne-am ajutat între noi, școala a avut grija sa nu ne lipsească nimic din ceea ce ținea de ei ( materiale prime,echipament)! O atmosfera calda și prietenoasa și pe aceasta cale ii mulțumesc lui Chef David! Mult succes in continuare!
s. c.
Am urmat și finalizat recent modulul basic Escoffier. Tot respectul pentru cei 2 îndrumători Chef David & Pavel (assistant). Respect in primul rand pentru empatia, răbdarea și profesionalismul arătat în fiecare oră de practica. Prin profesionalism inteleg multitudinea tehnicilor de gătire exersate, cuttings, calitatea materiilor prime , atenția la detalii & timp și fără compromisuri privind calitate și igiena. Sunt multe de spus drept care recomand cu toată încrederea acest curs de bucătar Escoffier. Încă o dată, toata stima fata de cei 2 îndrumători.
A. T.
Calitatea echipamentului exceptionala , statii de lucru individuale , implicare a profesorilor si chefilor bucatari in detalii foarte bine puse la punct . Totul explicat cu rabdare pe intelesul tuturor . Recomand cu incredere cui vrea intradevar sa invete o profesie la cel mai inalt nivel .
O. T.
Un curs complex si complet care cumuleaza foarte multe tehnici de gatit, toate intr-o scoala foarte bine dotata din toate punctele de vedere. Cat despre Chef David Contant am doar cuvinte de lauda pentru talentul, pasiunea, daruirea si calmul de care da dovada. Best regards!
L. B.
Recomand pentru oamenii care sunt cuadevarat pasionați de gastronomie
Indrumatorii sunt exceptionali si te îndruma cu pasiune !
Exceptional
M. D.
Este un curs complet care te invata tehnici de baza ale bucatariei si isi merita banii!
Rescomand cursul!
I. A.
Ho avuto il piacere di frequentare il corso di pasticceria a questo istituto e devo dire che è stata un'esperienza davvero bella,al punto da farmi decidere di andare anche al corso di cucina dello stesso istituto!
Il bello di questo istituto è che ci fa lavorare tutti individualmente,c'è sia teoria che pratica e anche stage in uno degli hotel o pasticcerie in collaborazione con esso,quindi è improbabile che qualcuno se ne vada senza un bel bagaglio di conoscenza!
I chef sono molto pazienti e hanno sempre qualche segreto da insegnarci,non si va via senza le basi,il che sono le più importanti.
Il presidente e la direttrice dell'istituto sono sempre e molto presenti per qualunque cosa,il che è molto da apprezzare!
Grazie per la bella esperienza e ci vedremo,senz'altro anche agli altri corsi!🤗
L. O.
(Tradus) Foarte dezamăgit de această școală. Mi-a fost recomandat de unul dintre șefii internaționali din București ca cea mai bună școală internațională din România. Așteptam cu nerăbdare să mă alătur și să obțin o diplomă în gătit, dar m-au refuzat spunând că nu am voie să studiez deoarece nu am cetățenia română (sunt rus cu rezidență permanentă în România). Prostii!!! Am lucrat în România de mai bine de 7 ani. Răspunsul pe care l-am primit și modul în care mi-a vorbit reprezentantul a fost foarte neprofesionist și discriminator, absolut nu așa cum se așteaptă cineva ...
(Original)
Very disappointed with this school. It was recommended to me by one of the International Chiefs in Bucharest as the best international school in Romania. I was looking forward to join it and get a Diploma in cooking, but they turned me down by saying I'm not allowed to study as I don't have Romanian citizenship (I'm Russian with Permanent Romanian residency). Nonsense!!! Worked in Romania for more than 7 years. The reply I got and the way the representative talked to me was very unprofessional and discriminating, absolutely not that someone expects...
A. B.
Top school where you study with the best theachers in a good environment.Highly recommended.Choose Escoffier for a the best experience.Thank you Claudia,Chef Eric,Chef Daniel and Chef Mirela M.All the best.
B. S.
(Tradus) În ultimele 5 luni am învățat multe lucruri de la Chef David Contant în timpul primului meu nivel. Escoffier Institut este una dintre cele mai bune școli culinare pe care România le poate avea. Este o oportunitate să vă începeți călătoria cu echipamente de bucătărie de top, tehnici de top și cei mai buni profesori. Nu veți fi dezamăgiți.
(Original)
In the last 5 months I learned a lot from Chef David Contant during my first level. The Escoffier Institut is one of the best culinary school that Romania can have. It’s an opportunity to start your journey with top kitchen equipments, top techniques and the best teachers. You won’t be disappointed.
D. B.
(Tradus) Cel mai bun maestru profesor, bucătarul David Contant și cel mai complet program culinar din România, de la pasiune la profesie. Mulțumesc, bucătar!
(Original)
The best master teacher,chef David Contant,and the most complet culinary program from Romania,from passion to profession.Thank you,chef!