Opinii despre Școala Gimnazială nr. 56 (Școală)
Școala Gimnazială nr. 56
Bulevardul Pache Protopopescu 109A, București 021409, România
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Școala Gimnazială nr. 56, Școală în
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Școala Gimnazială nr. 56
Luni
[12h – 19h:30h]
Marți
[08h – 19h]
Miercuri
[08h – 19h]
Joi
[08h – 19h]
Vineri
[08h – 19h]
Sâmbătă
[Închis]
Duminică
[Închis]
Opinii despre Școala Gimnazială nr. 56
M. D.
Management foarte slab. Omul sfinteste locul! Si se vede la alte scoli din Bucuresti si din tara. La scoala nr. 56 s-a inceput scoala, fara a fi respectate normele sanitare, cu toti 34 de copii in clasa, fara asigurarea distantarii. Nu se poate participa on-line la ore. Parintii trebuie sa cumpere aparatura audio video pentru ca elevii sa participe la ore on-line. Educatia la aceasta scoala nu este gratuita!!! Incepere scolii cu toti copiii in clase, a fost o,, ambitie,, a directorului scolii, fara a se gandi nicio secunda la copiii acestei scoli.
n. i.
Excelenta bariera ptr a lasa spatiu (normal si civilizat) liber si verde copiilor.
E. A.
Școala Gimnazială nr.56 promovează o educație de calitate axată pe valori și principii europene.
Școala nostră este o instituție publică de învățământ preuniversitar ce susține eforturile de învățare ale tuturor copiilor. În același timp, colaborăm cu autoritățile publice, cu toți factorii interesați, cu părinții și cu întreaga comunitate locală. Cu un corp profesoral de elită, Școala Gimnazială nr.56 a avut, de-a lungul timpului, o evoluție cu care ne mândrim.
Scurt istoric
In Cartierul de negru, (azi cartierul Obor-Iancului), la început de secol XX, din inițiativa Principelui Ferdinand al României, se construia un edificiu școlar care să vină în întâmpinarea băieților de târgoveți , băcani și negustori. În cinstea acestei inițiative, școala a primit numele de "Școala de băieți Ferdinand".
Odată cu reforma școlară din anul 1948, școala primește spre studiu și fete, ulterior împărțindu-se în două: "Școala de băieți nr. 23" și "Școala de fete nr. 24". Anul 1956 aduce o nouă schimbare în viața școlii, cele două entități fuzionează formând "Școala Nr. 48 mixtă".
În anul 1960, în apropiere de șoseaua Mihai Bravu, este construit un nou sediu școlar, cel actual, unde se va muta "Școala Nr. 48 mixtă". Tot în acest an, prin renumerotare, școlii îi este atribuit nr. 56. La aniversarea centenarului "Jose Marti", sub egida UNESCO, în anul 1995, școala primește numele de Școala "Jose Marti", nume care o va consacra în mentalul colectiv, ca urmare a rezultatelor și a performanțelor înregistrate de-a lungul timpului. În 2013, școala își schimbă din nou numele în Școala Gimnazială Nr.56.
Viziune
Școala noastră susține performanța, încurajează creativitatea și asigură un proces educațional modern în beneficiul întregii comunități.
Misiune
Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea echilibrată a tuturor elevilor prin educație de calitate, în armonie cu mediul și societatea.
b. D.
se pare ca scoala asta devine pe zi ce trece o prostie ! - o scoala cu implicatii politice, traffic de influenta, si alte prostii..... o scoala la care copiii de omeni cu bani ajung sa promoveze cu note mari evaluari chiar daca in anii de 5-8 au fost varza, examene ptr formarea unei asa zise clase speciala de limbi straine ! (clasa V) in care acced la fel, copiii care nici nu stiu engleza nici macar la nivelul celor care nu au promovat (vedeti si exemplul de anul acesta), formarea unor clase de V-a fara criterii transparente (pe smecherii) - si ca sa va dati seama de managementul prost de care dispune: incercati sa accesati noul site conceput de acestia, fara sa aibe cunostinte actualizate de imagine si afisare site/web/ ......nu a fost nici macar produs ca site responsive stiindu-se ca f. multa lume acceseaza de pe telefon sau tableta site-ul!!! Se vede o singura fereastra cu in citat si nu poti vedea ce se deruleaza in spate!!! - cred ca acst management nici macar nu a verificat produsul final, ptr ca de luni bune la fel apare site-ul!!! probabil ca ei stiu sa se uite doar de pe calculator !!!! nu folosesc smartfone-uri !!!
r. b.
Un gunoi
I. N.
Scoala cu multe fite. Nu se invata mai deloc. E dura si fiindca nu le da copiilor libertate totul se duce de rapa
M. B.
O scoala foarte buna spre excelenta. Cel putin promotia mea(2005). Clasele 1-4 sunt decente si cum trebuie sa fie. Clasele 5-8 sunt foarte bune pe matematica. Nivelul de matematica la care sunt studentii din clasele 5-8 este extraordinar, toti studentii foarte buni ajungand la liceele mari din capitala.
Munca este factorul hotarator. Profesorii sunt foarte buni. Merita pentru clasele 1-8, desi cel de la Dristor e posibil sa fie mai bun.
N. B.
Printre cele mai bune si dure scoli din bucuresti
S. S.
Ingrid a fost o eleva buna
A. S.
O scoala foarte bine cotata.
G.
O scoala buna!
L. T.
o scoala adevarata de copii adevarati
J. G. S.
(Tradus) Înapoi, am mers aici ca o alternativă la fluturarea matematicii în clasa a cincea. Aceasta a fost o școală serioasă în acel moment, iar rigoarea academică a reușit un mare succes, mai mult de jumătate din clasă i-a adus lui Mihai Viteazul și asta spune multe despre calitatea educației. Îmi amintesc cu nostalgie zilele leneșe ale verii trecute, când școala era afară și aș face o plimbare acasă, știind că nu voi păși din nou în clasă până în toamnă. Viața era fără griji atunci.
(Original)
Back in the day, I went here as an alternative to flunking math in the fifth grade. This was a serious school back then and academic rigor made for a great deal of success as more than half the class made it to Mihai Viteazul, and that says a lot about the quality of education. I recall nostalgically the lazy days of summers past when school was out and I'd take a walk home knowing I'd not step foot again in class till fall. Life was carefree back then.
P. E.
(Tradus) E fain!
(Original)
E fain!
F. E.
H. H.
P. D.
M. A.
M. M.
a. c.
o.
a. s.
A. A.
E. P.
I. V.
A. D.
C.
v. m.
K. M.
M. S.