Opinii despre Muzeul Județean "Teohari Antonescu" în Giurgiu (Muzeu)
Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 3, Giurgiu
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Muzeul Județean "Teohari Antonescu", Muzeu în Giurgiu
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Orar de Muzeul Județean "Teohari Antonescu"
Luni
Închis
Marți
09–17
Miercuri
09–17
Joi
09–17
Vineri
09–17
Sâmbătă
09–17
Duminică
09–17
Opinii despre Muzeul Județean "Teohari Antonescu"
Felicitări!
O experiență frumoasă, eu nu am mai fost de când aveam 6 ani adica de foarte multi ani, iar băiatul meu azi a fost pentru prima dată. Lui i-a plăcut foarte mult și vrea sa mai viziteze și cu prietenii lui. P.S. băiatul meu are 4 ani ,în final sfătuiesc părinții dacă aveți posibilitate să mergeți la Muzeu , să nu vă mai spun că în fiecare prima zi de miercuri din lună intrarea este liberă. Merită să fie văzut!
Sunt trei proiecte ale muzeului care merita văzute.
Muzeul judetean Teohari Antonescu Giurgiu este cel mai important obiectiv turistic din Giurgiu, în care poți afla istoria locului și a zonei din cele mai vechi timpuri și până astăzi. Cu o expoziție permanenta interesanta, in care vremurile sunt bine reflectate de obiecte cu o valoare istorică certă și cu expoziții temporare valoroase.
O locație plăcută în proces de reorganizare.
Exponatele sunt prezentate frumos,ghizii sunt competenti si pot da detalii interesante.
Ghidul foarte bun
Muzeu mic, cochet, ai ce vedea , chiar placut,
Lucruri interesante, merita vizitat cel puțin o dată!
Muzeul Județean „Teohari Antonescu” este un muzeu județean din Giurgiu, amplasat în Str. C. Dobrogeanu Gherea nr. 3. Primele preocupări muzeistice la Giurgiu sunt legate de personalitatea plurivalentă a lui Nicolae Droc-Barcian, directorul Gimnaziului. Acesta înființează în 1876 o grădină botanică, iar în 1883 un muzeu școlar de științele naturii. îmbogățit succesiv cu piese arheologice și documente, patrimoniul acumulat s-a pierdut în urma distrugerii orașului din 1916. Muzeul județean a fost înființat în 1934, printr-o hotărâre a Prefecturii de Vlașca. La sugestia savantului Ion Andrieșescu, i s-a dat numele primului profesor de arheologie al Universității din Iași, giurgiuveanul Teohari Antonescu.
Oameni primitori si atmosfera frumoasa. Merita vizitat.
Personal foarte amabil. Organizează diferite expoziții plăcute.
O locatie unică in oraș

Minunat!

Clădire frumoasă dar neîntretinută!
Cultura extrema
SUPER
Interesant
Excelent!
blană
Frumos

(Tradus) Un mic muzeu atât de interesant; a fost cu adevărat minunat să aflăm despre istoria zonei Giurgiu care datează de 1000 de ani. Aș recomanda tuturor să meargă în vizită sau să o revadă, deoarece ar fi o rușine să pierdem această bijuterie a unei atracții. Este foarte accesibil și fiecare mic ajută la menținerea acestui muzeu deschis.
(Original)
Such an interesting little museum; it was really great to learn about the history of the area of Giurgiu dating back 1000s of years. I'd recommend everyone go to visit, or revisit, as it would be such a shame to lose this gem of an attraction. It's very affordable and every little helps to keep this museum open.
Expoziția este mică, dar interesantă. Mai ales dacă mergi cu copii. Atentie foarte buna din partea personalului. Cred că am fost singurii vizitatori în acea dimineață.
Bun, deși destul de multe vaze și nu prea distracție.
(Tradus) Am venit acolo în căutarea unei expoziții de jucării și am încheiat un tur captivant despre istoria României de la cele mai vechi timpuri până în prezent.
Surpriză plăcută total neașteptată!
(Original)
We came there looking for a toys exhibition and ended having a captivating tour about Romania's history from the oldest times up to present.
Totally unexpected pleasant surprise !
Conține câteva fapte și evenimente istorice destul de interesante despre acest oraș, altfel este doar un simplu muzeu.
Bine
Contactează-ne
Imagini
Street view și 360
Toate
Videoclipuri