Opinii despre Hala Centrală în Călărași (Centru Comercial)
Descriere
Vizualizați informațiile și opiniile despre Hala Centrală, Centru Comercial în Călărași
Aici puteți vedea locația site-ului, orele, contactele, fotografiile și opiniile reale făcute de utilizatori.
Acest site are un rating bun pe site-ul nostru, cu sigurantă au grijă de clienții lor.
Hartă
Opinii despre Hala Centrală
D. C.
Comerciantii incearca sa vinda ,,ceva,, totusi,la preturi bune
D. A.
Prețurile si calitatea produselor ok
S. D.
Am prospectat piata ptr a ma informa despre preturi ca vine toamna si pregatim conserve.
R. A.
Neamenajata, pare o ruina, probabil se va reface in viitorul indepartat...
C. D.
Foarte curată
G. C.
O piata bine aprovizionata
V. L.
Marfă și prețuri accesibile!
A. M.
Preturile bune doar ca din pacate am ajuns Sâmbătă la ora 14 și mai erau doar două persoane care vindeau legume si fructe.
V. F.
Ok! Recomand.
C. I.
Am dat 5* pentru amintirea a ceea ce a fost Hala centrala pe vremurile copilariei mele. Pe harta este localizata piata circulara, cu magazine pe lateral. Pe vremuri acolo majoritatea erau macelarii. In mijloc era o fantana arteziana micuta. Hala agricola era peste drum. Am fost de curand prin Calarasi si zona arata dezolant. In Hala daca mai functionau 3 magazine, in Piata centrala daca erau ocupate 1/3 din locurile cu mese de ciment, alta data pline de marfa.
S. C.
Nu așa multe sortimente că la Piata BIG, dar preturile sunt mai mici
H. T.
super
E. E.
Legume si fructe proaspete.
I. 1.
A fost hala copilăriei dar in rest era varza sper ca noua hala sa fie mai frumoasa
M. I.
Foarte frumos
r. s.
Este piata cu produsele cele mai ieftine. Necesita investitii in renovare. Conditiile sunt improprii ptr un comert civilizat. Locatia este buna dar nu este valorificat potentialul
I. N.
Cam înghesuite tarabele dar merge și așa
A. P.
Se renovează, ce fericire !
M. S. U.
Piața noastră .
Cea mai veche din județ .
Dateaza ca amplasament de peste 800 ani . Era un Tîrg. Așezare omeneasca nu era . Erau doua satuce cele mai apropiate Magureni si Mircea Voda . Pină la Mircea Voda . La statuia de la 5 Calarasi . Era o mare unitate militară de grăniceri călăreți. Care se numeau Calarasi . Deoarece umblau Calare . Unitate de călăreți , nu pedeștri . Mai sint in țara asemenea unități . La granița cu Ungari si spre Rusia . Erau locurile cheie pe unde năvăleau popoarele cuceritoare . Sint cele mai vechi unități militare din țara . De pe timpul Dacilor si Tracilor . Verneau hoardele cotropitoare . Din toate părțile . Si aici la piața mare linga acest tirg au început sa se facă case si acum 400 si ceva de ani . Aproape 500 de ani a devenit oraș. Dar acum 100 de ani nu era oraș Decit pină la Biserica din Volna . Intersecția aceia cale duce spre Chiciu . Case pină in palatul prefecturi erau date . Pe Centru . Între Borcea si actuala Str. București .si acest tirg piața mare si actualul Palat . A devenit Prefectură ulterior . Str Bucuresti era centura orașului . După războiul de independenta cu turci . La 1870 cu aproximatie aceasta data . Sa dat locuri de casa tuturor soldaților participanți la acest război care au dorit sa își întemeieze casa si familie in aceste locuri . E vorba de soldați din regimentul de la statuia de la 5 Calarasi . Statuia era in fata regimentului . Si regimentul se întindea in colo spre Farfuria pină la Varianta . Volna era prima văduva de război care i sa dat loc de casa de la Palatul Prefecturi în spre 5 Calarasi . Pe Stinga unde acum e un magazin. În diagonală cu actuală biserica . Aceasta construindu-se după ce s-au dat cartierul de case pînă la 5 Calarasi . Aceasta femeie prima proprietara de loc casa in diagonala cu biserica se numea Bona . Si de la Bona a ieșit din vorbire Volna .Neamul ei fiind din Magureni de sute de ani . Pe acel timp nici nu se făcuseră străzile : Grivita , Plevna Si Rahova . Atunci sau dat locuri de casa si in spre Modelu de la Piata Mare cam pînă la Str. Caragiale actuală și pînă la calea ferată . Acolo se termină ultimele proprietăți ale oamenilor împroprietăriri după război. De la 5 Calarasi si pînă la Mircea Voda să unit cu case ulterior si după aceia sau darimat să se facă blocuri după aceia . Deoarece regimentul să desființat si sau dat locuri de case la oameni .
Si spre Modelu la fel de la calea ferată în colo casele care sint sint oameni veniți ulterior . Așa Hala Centrala . Fosta Piata Mare Este al doilea loc din oraș . Primul fiind regimentul de la 5 Calarasi . În care au venit oameni .
Ulterior uni dintre ei stabilinduse aici facindusi case si gospodării. Așa să creat orașul Calarasi .
N. P.
Este ok.
D. S.
Am cumparat legume
F. F.
Cam înghesuit
B. L.
Acum este demolata
g.
Bine!
M. S.
Fructe proapete
F. A.
De toate
C. D.
Satisfăcător
o. t.
Autentic!!!!
M. I. A.
Necesită modernizare
v. w.
👍👍👍👍🙏🙏🙏
D. S.
(Tradus) În această perioadă totul se lucrează în acest domeniu numit de toți "piata mare", ceea ce înseamnă "pătrat mare", tot ceea ce vedeți în imagine a fost real până în vara trecută, dar în prezent nu mai există din cauza marilor lucrări în desfășurare care au distrus deja structura imensă a pieței, care a fost folosită de mai mulți ani. Am lăsat această recenzie deschisă așteptând ceea ce va veni.
(Original)
In questo periodo è tutto in lavorazione in quest'area chiamata da tutti qui "piata mare" che vuol dire "piazza grande" , tutto ciò che si vede in foto era reale fino allestate scorsa, ma al momento non esiste più per via di ampi lavori in corso che hanno già raso al suolo l'immensa struttura mercato ormai in disuso da molti anni. Lascio quindi questa recensione aperta in attesa di quel che verrà.
N. G.
(Tradus) Încă.
(Original)
Hala.
A. N.
(Tradus) Bine
(Original)
Ok
r.
(Tradus) Bine
(Original)
Ok
s. m.
(Tradus) Bine
(Original)
Ok
A. A.
(Tradus) Bine.
(Original)
Ok.
V. C.
M. D.
T.
R. T.
I. P.
V. M.
g. c.
v. b.
d. b.
I. P.